Reclame

Reclame

Spoturi publicitare creative și eficiente, care spun povestea unică a brandului tău. Pe baza brief-ului, realizăm scenariul, filmarea și post-producția, pentru a livra un produs complet.

Filmări de conferințe și workshopuri

Filmări de conferințe și workshopuri

Evenimentul tău de business, în filmări profesionale. Captăm atât informația, cât și atmosfera de la eveniment, în video-uri complete, after-movie-uri și interviuri cu participanții.

Spoturi de prezentare produs

Spoturi de prezentare produs

Demonstrația funcționalității și calităților unui produs, în cadre de impact. Prezentăm produsul tău printr-un spot video realist și persuasiv, care va deveni o piesă centrală a mix-ului de marketing.

Clipuri corporate

Clipuri corporate

Traininguri, anunțuri oficiale, felicitări cu ocazia evenimentelor importante din cadrul companiei - sub formă de clipuri video profesionale. Livrăm filmări corporate conform unui scenariu agreat.

Videoclipuri muzicale

Videoclipuri muzicale

Pentru melodia ta, un clip care îți taie respirația! În studioul nostru, putem realiza decoruri sofisticate și scenarii care se ridică la înălțimea topurilor pe care le visezi.

Film documentar

Film documentar

Informație și storytelling, în proporție echilibrată. Suntem creatori de film documentar și infotainment, al cărui subiect poate gravita în jurul unei cauze, fenomen, concept sau invenție.

Contact

Telefon

(004) 0735 392 303

Adresa

Str. Nouă, Nr. 19, Ap. 12
Timișoara, TM 300110
Romania