Facilități de producție video

Îți oferim spre închiriere studio video în Timișoara și tot ce ai nevoie să folosești pentru filmări profesionale cu propria ta echipă.

Cyclorama

Cyclorama

Cu ajutorul cycloramei profesionale și iluminării puse la dispoziție de Camera Pictures, poți realiza filmări de studio impecabile. Fundal de culoare verde disponibil pentru efecte speciale în postprocesare. Amenajarea scenei de filmare este complet în controlul tău.

Spațiu de birouri

Spațiu de birouri

Pentru orele de editare și colorizare, precum și alte necesități de echipă, studioul nostru cuprinde un spațiu generos de birouri dotate cu workstation-uri speciale pentru videografie. Poți închiria câte birouri îți sunt necesare, în sistem co-working.

Parcare

Parcare

Atunci când utilizezi studioul nostru, nu trebuie să îți faci griji pentru parcarea autovehiculelor cu care îți transporți logistica. Oferim gratuit locuri de parcare, disponibile odată cu închirierea cycloramei.

Recuzită

Recuzită

Îți punem la dispoziție props-uri ușoare și colțuri special amenajate pentru sesiuni de sezon. În plus, oferim iluminare și facilități dedicate pentru machiaj.

Contact

Telefon

(004) 0735 392 303

Adresa

Str. Nouă, Nr. 19, Ap. 12
Timișoara, TM 300110
Romania